TILL WEBBSHOPPEN

Vår webbshop är alltid öppen!

Välkommen till vår webbshop!

Är du sugen på lite gott, men har inte möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Sväng då inom oss här istället:

Här hittar du våra populäraste produkter i form av frukostostar, dessertostar i olika stilar, charkuterier, kex, bröd och en mängd andra delikatesser såsom olivoljor, marmelader, lakrits, choklad och massvis med andra noga utvalda produkter.

Du kan beställa i shoppen och hämta ut det i vår butik på Möllevången. Eller vill du kanske hellre få det levererat till dig eller någon annan? Ja, men det går alldeles utmärkt! (Se texten nedan om leveranser.)

Vill du ge bort en fin present? Vi har flera härliga delikatesslådor att välja mellan samt andra trevliga paket som gör de flesta glada, som till exempel “OSTRESA FRANKRIKE” eller det inbjudande “MÖLLANS HELGFRUKOST“. Du kan så klart även plocka ihop en egen ostbricka! Perfekta presenter, perfekt för dig! Och när du vill hålla din egen ost till vinprovning hemma kan du slå till på en eller flera “HEMMAPROVNINGEN“.

Vill du ge bort ett presentkort? Det kan du också köpa direkt i webbshopen!

Du hittar allt detta och så mycket mer i vår webbshop! Välkommen dit!

Vi levererar med cykelbudet Alternativa Kuriren inom inre Ringvägen i Malmö, helgfria vardagar.
Du betalar endast 90 kr inom Malmö.
Beställ innan kl 12.00, helgfri vardag, för leverans kl 15.00-18.00 samma dag.
Beställningar som läggs efter kl 12.00 levereras nästföljande helgfria vardag kl 15.00-18.00.
Förutsättning för hemleverans är att du är hemma och kan ta emot din order nån gång mellan kl 15.0018.00.
Idag kan vi endast erbjuda leverans inom Malmöområdet.  För önskemål om leverans utanför inre Ringvägen, kontakta oss på 040-193545.

Varukorg