ERBJUDANDEN

HÄR HITTAR DU VECKANS ERBJUDANDEN!

Priserna gäller i båda butikerna, både på Möllan och Malmö Saluhall.

Vi kan även leverera hem till dig eller ta emot din beställning utanför butikerna, packa ihop det och komma ut med det till dig.
Du får gärna förbeställa, ring oss på 040-19 35 45.

Hyvelostar

GREVÉ 159:- kg
SVERIGE
Från Umeå kommer denna 11 månaders lagrade, smakrika klassiker!

Hårda dessertostar

CAPRINELLE 45:- hg
FRANKRIKE
Härlig ost från franska Atlantkusten vid Pyrenéerna, hård men smidig konsistens. Smaken är frisk med lite pepprighet blandad med fruktighet.

BERGSTEIGER CREAMY 45:- hg
SCHWEIZ
Bergsklättrarens ost är en kraftig, fyllig, lätt nötig ost som har fått en extra tillsats av grädde. Konsistensen är krämig, för att vara en hårdost, och ytan har en vackert mörkbrun färg. Här har vi osten för dig som gillar mycket smak! Denna kraftfulla, maffiga osten passar fint med söta frukter som dadlar, fikon och plommon, och drick gärna en fyllig Chardonnay eller ett glas Sauternes!

Mjuka dessertostar

BLÅ KORNBLOMST 39:- hg
DANMARK
Krämig dansk grönmögelost som görs på ekologisk komjölk och ystas med vegetabilisk löpe. Påminner om fast Gorgonzola i texturen. Superfin både i matlagning och på ostbrickan!

DÉLICE DE BOURGOGNE 40:- hg
FRANKRIKE
Ljuvlig triple crème-ost från Bourgogne! Fantastiskt krämig, gräddig, len och ganska mild vitmögelost som har fått lite extra grädde tillsatt i ostmassan. Den passar lika bra till champagne & jordgubbar i sommarbersån som till ett maffigt rödvin en kulen höstkväll!

Charkuterier

BAYONNESKINKA 45:- hg
FRANKRIKE
Vår lufttorkade skinka kommer från familjeägda Maison Loste i syd-östra Frankrike. De har gjort lufttorkade korvar och skinkor ända sedan 1866. Köttet, som har lufttorkats i minst 10 månader, är mörkt rött med fin, mild smak. Skär det i tunna skivor och njut av det möra, lätt salta köttet, gärna till en ostbit eller till exempel melon.

SALAMI MILANO 34:- hg
ITALIEN
Salami Milano är en av de mest kända och omtyckta italienska salami-sorterna. Milt smaksatt med salt, peppar och vitlök, men med mycket smak och karaktär från lufttorkning och lagring.

Vår webshop är alltid öppen!

Där kan du välja bland våra storsäljare, betala och antingen hämta din påse i vår Möllan-butik eller få det hemlevererat inom inre Ringvägen/Malmö helgfri vardag.

I webshopen kan du dock inte beställa Veckans erbjudanden, vill du ha någon av dem och annat som inte finns där och få det hemlevererat eller förskottsbetala och hämta ut det i butiken, är du välkommen att ringa oss på 040 – 19 35 45, så ordnar vi det!

Varukorg